I anledning af 100-året for Dansk Rideforbund tilbydes rideklubber under DRF 10% rabat på alle sadler til klubbens elevheste. Tilbuddet gælder på indgåede aftaler om køb inden 31. december 2017.

Butterfly-sadlen er om muligt endnu mere attraktiv for rideklubberne end for private, da den samme sadel kan bruges til højst forskellige heste, og da der er mulighed for at justere knæpuderne til den enkelte elev. Hvis klubben råder over forskellige sadelstørrelser og modeller samt nogle tilpassede underlag til den enkelte hest kan sadlerne frit byttes rundt mellem hestene, så det er rytternes størrelse og benlængde der afgør valget af sadel til hver hest i en ridetime.

Det gør ridetimen til en bedre oplevelse for både elev og hest, fordi rytteren sidder mere roligt og rider med større sikkerhed, hvis hun sidder korrekt i sadlen. Elevens ridemæssige fremskridt går hurtigere, og potentielt bliver flere elever ved at ride og elevhestene holder i længere tid.

Ring og aftal tid for sadelprøvning på mobil: 6154 8666 eller skriv til pia@butterflysadler.dk.